Yerel Yönetimler ve Kentsel Dönüşüm Paneli

Bağcılar Belediyesi tarafından yarın (01 Ekim 2013) düzenlenecek olan panel, “Kentsel Dönüşümde Kent Yönetiminin Etkileri”, Kentsel Dönüşümde Uygulama Yöntemleri” ve “Kentsel Dönüşüm Konusunda Yerel Yönetimlerin, Halkın Bilgilendirilmesi ve Bilinçlendirilmesindeki Rolü” başlıkları altında üç oturumdan oluşuyor.
“UZMANLAR KATILIYOR”
Panele konuşmacı olarak şu isimler katılacak:
Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Koç, İBB Kentsel Dönüşüm Müdürü İdris Atabay, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Londra Southbank Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mike Gibson ve İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yrd. Peyzaj Mimarlığı ve Kentsel Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yıldız Aksoy gibi isimler katılıyor.
“Yerel Yönetimler ve Kentsel Dönüşüm” konulu uluslararası panele katılımınızı bekler, işlerinizde başarılar dileriz.
Tarih: 1 Ekim 2013(Salı)
Yer: Bağcılar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat Merkezi Konferans Salonu (Kazım Karabekir Mah. Mehmet Akif Bulvarı Bağcılar
Saat: 09.00
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.




Hz. İbrahim Camii Kuran Kursu
Esenyurt 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Esenyurt onbinlerle sağlık için yürüdü
Esenyurt'ta Yüksek Gerilim Hattı Direkleri Yükseltiliyor
Haber Yazılımı: CM Bilişim